National Capital Region Transportation Planning Board

Metropolitan Washington Council of Governments

777 North Capitol Street, N.E., Suite 300, Washington, D.C. 20002-4290

Meeting Agenda

January 25, 2013 Meeting of the Travel Forecasting Subcommittee

			Place:	9:30 AM to 11:40 AM Meeting Rooms 4 & 5, 1st Floor, MWCOG, 777 N. Capitol St., N.E., Wash., D.C., 20002 Wendy Jia, WMATA
9:30	5 min.	1.	Welcome new chair. Introductions and approval of meeting highlights from the previous meeting Mark Moran, COG/TPB staff Wendy Jia, Chair	
9:35	15 min.	2.	Regional Air Quality Conformity Analysis of the 2013 Constrained Long Range Plan (CLRP) Jane Posey, COG/TPB staff Ms. Posey will summarize the regional air quality conformity process, and provide specific information relating to the upcoming conformity analysis of the 2013 CLRP.	
9:50	15 min.	3.	Status report on the Version 2.3 Travel Model updates Mark Moran, COG/TPB staff Mr. Moran will discuss recent updates to the regional travel demand model.	
10:05	30 min.	4.	Status report on the year-2010 validation of the Version 2.3 Travel Model <i>Ronald Milone, COG/TPB staff</i> Mr. Milone will describe the findings of travel model sensitivity testing that have been recently investigated in an attempt to refine the initial validation results presented in November.	
10:35	40 min.	5.	Matthew Zy Clara Resch Mr. Zych wi	orail Passenger Survey Ach, WMATA ovsky, COG/TPB staff Il present some initial summaries from the 2012 Metrorail Passenger . Reschovsky will discuss geocoding work that was done by COG/TPB staff.
11:15	15 min.	6.	Round-table discussion <i>Wendy Jia, Chair</i> Subcommittee members are invited to share current projects or activities that might be of interest to the subcommittee or TPB staff.	
11:30	10 min.	7.	Other busir	iess
11:40		8.	Adjourn	

Next proposed meeting of the TFS

• Friday, March 22, 2013, 9:30 AM to 12:00 noon, Rooms 4 & 5, First Floor, MWCOG

Security procedures for entering the MWCOG building

- Effective August 1, 2012, visitors and vendors to the building will be required to sign in to the visitor registration system, Lobby Guard. Visitors may scan their government-issued ID or manually type their information into Lobby Guard. Visitors must display their visitor badge at all times while in the building. Security guards will ask to see a valid visitor badge before allowing entrance to the elevator lobby.
- Visitors to COG should plan to arrive 10-15 minutes before their scheduled meeting start time to allow for registration with Lobby Guard.

* * * * *

Alternative formats: Alternative formats of this agenda and all other meeting materials can be made available upon request. Phone: 202.962.3300 or 202.962.3213 (TDD). Email: <u>accommodations@mwcog.org</u>. Please allow up to seven working days for preparation of the material.