Aviation Technical Subcommittee

Agenda

			 Date: Thursday, July 28, 2011 Time: 10:30 AM to 12:00 noon Place: Meeting Room 3, 1st Floor, MWCOG, 777 North Capitol St., N.E., Washington, D.C., 20002 Chair: Michael Hackett, MWAA
10:30	5 min.	1.	Welcome, introductions, and approval of highlights from the previous meeting (May 26, 2011) Michael Hackett, Chair
10:35	30 min.	2.	2011 Washington-Baltimore Regional Air Passenger Survey Update Rich Roisman, COG/TPB Staff Mr. Roisman will provide a status update and the subcommittee will be asked to approve the revised survey instrument based on changes requested at the previous meeting.
11:00	15 min.	3.	2011 Ground Access Travel Time Update <i>Abdul Mohammed, COG/TPB Staff</i> Mr. Mohammed will provide a status update on this study.
11:15	15 min.	4.	Briefing on FAA Airport System Workshop <i>Tim Davis, City of Frederick</i> Mr. Davis will brief the subcommittee on the FAA Airport System Workshop held on June 30, 2011.
11:30	15 min.	5.	Roundtable Discussion Michael Hackett, Chair An opportunity for subcommittee members to share current activities of interest
11:45 11:55	10 min.		Other Business Adjourn

Next proposed meeting of the ATS: Thursday September 22, 2011 at MWCOG